2016-2017 Yılı Yönetim ve Danışma Kurulu Toplantısı;

18.11.2016 tarihinde İ.Ü.Toplum Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezimizin yıllık olağan Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Merkez Müdürümüz Prof.Dr.Ayşe Emel ÖNAL, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Prof.Dr.Nilgün BOZBUĞA, Doç.Dr.Suphi VEHİD ve Doç.Dr. Hülya GÜL; Danışma Kurulu Üyelerinden Prof.Dr.Gülçin BERMEK, Yrd.Doç.Dr.Öznur ÖZDEN, Doç.Dr.Ahmet ÖZAYDIN, Veteriner Hekim Burçin SARISALTIKOĞLU toplantıya katıldı. Toplantıda Merkez Müdürümüz Prof.Dr.Ayşe Emel ÖNAL, Merkezin bir yıllık çalışmalarını içeren bir sunum yaptı, 2016 yılının değerlendirmesi, 2017 yılının çalışma planı hakkında görüşüldü.
2017 yılı çalışma planında;
-İTF 5. sınıf öğrencilerinin Silivri TSM-ASM ziyaret programı,
-PAH (periferik arter hastalıkları) çalışmasının sürdürülmesi,
-İstanbul’da iki kamu sektörü çalışanında sağlık-okur yazarlığının araştırılması konulu çalışmanın sürdürülmesi,
-probiyotik obesite çalışmasının aralık ayında sonuçlandırılacağı,
-Silivri kırsalında CTF işbirliği ile yürütülen çalışmalar,
-2017 yılında Silivri bölgesi Aile Hekimlerine yönelik planlanan eğitim programı,
-Silivri ilçesinde değişik meslek gruplarında iş sağlığı,kalıtsal damar hastalıklarının araştırılması konulu projeler görüşüldü ve kararlaştırıldı.

Zaman Tüneli

Kategoriler